top of page

Uvedení dokumentu Cesta psychonauta Stanislava Grofa

Aktualizováno: 7. 5. 2020




Nový dokument Cesta psychonauta: Cesta vědomí Stanislava Grofa představuje nový způsob uvedení a předpremiérová komunitní promítání. Z důvodu současné globální pandemie vymysleli autoři filmu každý týden streamované akce, které budou zahrnovat rozhovory s vizionáři, ukázky z dokumentu a on-line otázky a odpovědi s výjimečnými hosty. Začíná se ve čtvrtek 7. května ve 21 hodin středoevropského času, další vysílání bude následovat každý týden vždy ve stejnou dobu.


Na každé promítání se musíte zaregistrovat na webové stránce filmu. Rozhovory s vizionáři a online otázky a odpovědi budou pouze v angličtině. V seznamu promítání je však naplánováno i několik termínů promítání celého filmu včetně českých titulků! První promítání celého filmu bude v neděli 31. května 2020 s následným živým vstupem se Stanislavem a Brigitte Grofovými a tvůrci filmu Susan Hess Logeais and Mitch Schultz.
Harmonogram, obsah programu a přihlášky na jednotlivá promítání: https://thewayofthepsychonaut.com/watch

Jelikož svět čelí v této bezprecedentní době mnoha výzvám, ještě více vzrostla potřeba naděje a nových cest našeho růstu jako lidstva. Z tohoto důvodu chtěli tvůrci filmu využít příležitosti lidi sblížit, prozkoumat hojivou sílu psychedelik a prohloubit tak porozumění lidskému vědomí.


Renesance psychedelik je na dobré cestě a vědecký výzkum potvrdil, že nám může velmi významně pomoci čelit současným výzvám. Toto znovuzrození by nebylo možné bez prof. MUDr. Stanislava Grofa, Ph.D. a jeho více než šedesátileté průkopnické kariéry, která pomohla položit jeho základy. Současný výzkum vycházející z práce Stanislava Grofa ukazuje, že asistovaná psychedelická terapie může změnit život nejen jednotlivcům, ale že může pomoci také celé společnosti v této rychle se měnící době.


Naším cílem, jako světové komunity, je pečlivě prodiskutovat témata obsažená ve filmu a také širší záležitosti, kterým naše planeta čelí.


Přidejte se k tomuto výjimečnému uvedení Cesty psychonauta a souvisejícím komunitním vysíláním. Pojďme spolu strávit nějaký čas a dozvědět se více o průlomové práci Stanislava Grofa a jejím významném vlivu na svět.


Zde si můžete přečíst abstrakt k filmu Cesta psychonauta. Přidat se k nám můžete také na sítích Facebook, Twitter, Instagram a YouTube.


Pro více informací prosím kontaktujte Susan Hess Logeais.

Connect@TheWayofthePsychonaut.com 

5 470 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page